The Room
Vergaderen in Maastricht? Top locatie goed bereikbaar via OV en met Parkeermogelijkheid?
15375
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15375,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
THE ROOM

Meet Your Room bevindt zich op de 2e etage in een schitterend monumentaal pand in het centrum van Maastricht. Het is een vertrek met hoge plafonds, veel natuurlijk licht, planten en trendy inrichting. De ruimte is geschikt voor max. 12 personen (circa 50 m²).

In Meet Your Room zijn aanwezig:

  • 2 mooie grote houten tafels (flexibele opstelling) met comfortabele stoelen
  • break-out hoek met 2 gemakkelijke banken en een loungestoel
  • pantry met Nespresso koffieapparaat en koelkast
  • supersnelle Wifi
  • universele draadloze oplader voor mobiel/smartphone
  • whiteboard, flipover, beamer, schrijfmateriaal, papier, post-its, etc.

 

Bij aankomst is er altijd een gastvrouw aanwezig die je binnen laat, wegwijs maakt en de eerste kopjes koffie inschenkt. Daarna krijg je de sleutel en is het aan jullie!

Bereikbaarheid

Meet Your Room is goed bereikbaar met de auto.  Vanuit noordelijke richting dien je op de A2 afslag 54 te nemen en vanuit zuidelijke richting het beste afslag 56.

PARKEREN

Parkeren kan bij het Q-Park CS Maastricht (7 minuten lopen), het dagtarief is max. €14 of in de parkeergarage onder de Euroscoop (4 minuten lopen). Kosten zijn hier €3 per uur. Alleen met PIN betalen!

OV

Met het OV is Meet Your Room goed bereikbaar aangezien het Centraal Station van Maastricht slechts op 4 minuten loopafstand ligt. Er is een bushalte (halte Wilhelminasingel) voor de deur.

INFORMATIE

Wil je liever eerst een keertje komen kijken of de ruimte aansluit bij je wensen? Geen probleem, gewoon even bellen of een mailtje sturen!

Bij vragen of reserveringen? Neem contact op!

Call Now Button